x

Snoop Dogg i lufthavns-tumult

Snoop Dogg i lufthavns-tumult

Knap har Snoop Dogg føjet ”forfatter” til CV’et, før han gør sig bemærket fra en noget mindre intellektuel kant. Natten til torsdag tilbragte rapperen i et engelsk fængsel med fem af sine venner, efter at han og hans rejseselskab havde skabt kaos i Londons Heathrow Airport, rapporterer Reuters.

Balladen tog sin begyndelse, da Dogg og hans hjemmedrenge blev nægtet adgang til lufthavnens VIP-område. Uoverensstemmelsen eskalerede snart til et 30 mand højt masseslagsmål med whiskeyflasker fra den toldfri og bandeord i stride strømme, og snart måtte lufthavnspersonalet give fortabt: Politiet blev tilkaldt.

Det lykkedes et talstærkt korps af ”bobbies” at dæmpe gemytterne, men temperamenterne blussede atter op, da politiet meddelte de arrige amerikanere, at der ikke kunne blive tale om at tage flyet til Sydafrika dén aften. Her stod Snoop Dogg på plakaten i går torsdag.

Syv betjente fik rifter og andre småskader af konflikten, mens seks medlemmer af rejseselskabet - herunder Snoop Dogg – blev anholdt for optøjer og anvist en seng på en af Londons politistationer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA