x

Hør Kanye Wests nye numre

Hør Kanye Wests nye numre

Kanye West har længe prikket til rygterne om et kommende nyt album, og endelig er der bekræftet titel og releasedato. Hans sjette solo-album, "Yeezus", udkommer den 18. juni. 

En pre-order-liste røg op på iTunes i går og afslørede detaljer om det nye album, men blev hurtigt fjernet igen. Dog blev det afsløret, at der er tale om 14 nye numre.

Præcis efter planen optrådte West med to nye numre til sæsonafslutningen på Saturday Night Live forleden. Her fik vi smagsprøver på "New Slaves", der klandrer samfundet for at gøre sig til slaver af materialismen, og "Black Skinhead", som er en hyldest til forholdet med Kim Kardashian.

GAFFA har tidligere skrevet om gæsteliste-rygterne, hvor blandt andre albumaktuelle Daft Punks Thomas Bangalter har fortalt om hæsblæsende timer i studiet med Kanye. Der vil efter sigende også blive plads til dubstep fra Skillex samt gæsterap fra de højaktuelle ballademagere i Odd Future. 

Rapperne 2 Chainz, Chief Keef og Kong L. og ikke mindst soulsangeren John Legend, som også hjalp med fløjlsbløde vokaler på West-balladen "Blame Games" for tre år siden, vil ud fra rygterne også medvirke på det kommende album.

Du kan høre de to nye numre fra SNL her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA