x

George Michael falder ud af bil i høj fart

George Michael falder ud af bil i høj fart

George Michael er efterhånden blevet lige så kendt for sine biluheld som sine hits. Nyeste skud på stammen er, da Michael forleden faldt ud af en bil, der kørte cirka 110 km/t på motorvejen.

Øjenvidne Katherine Fox fortæller til avisen The Sun, at hun kørte bag Michaels bil, da popsangeren væltede ud af passagersiden, rullede rundt og landede på vejbanen i modsatkørende retning. 

Fox beskriver, at Michael havde "en grim flænge i panden og i bagsiden af hovedet. Der løb blod ned over hele hans ansigt og tænder. Han træk vejret og var ved bevidsthed, men han var i chok. Hans tøj var revet itu, og det var et rent held, han ikke døde", forklarer hun.

Fox fortæller også, at andre vidner på stedet havde set den tidligere Wham!-sangers forsøg på at åbne bildøren og smække den igen, fordi den ikke var lukket ordentligt.

Michael blev efterfølgende fløjet til hospitalet, hvor han blev behandlet for sinde skader. 

En talsmand for George Michael skriver på hans hjemmeside, at Michael var involveret i en trafikulykke og fik overfladiske skrammer, men har det fint. Derudover har man ingen kommentarer.

Den britiske artist har været involveret i en række af biluheld gennem det sidste årti. I 2004 var der to bilsammenstød, i 2006 kørte han ind i tre andre biler, mens han forsøgte at parkere, i 2007 fik han frataget sit kørekort i to år grundet påvirket kørsel. Da Michael fik sin køretilladelse tilbage, var han medvirkende i endnu to bilsammenstød. I 2010 fik han otte ugers fængsel for at smadre sin Range Rover ind i en butik i London. Her fik han igen frataget sit kørekort, denne gang for fem år, da det også kom frem, at han havde indtaget en farlig cocktail af cannabis og angst-dæmpende medicin under kørslen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA