x

Tag til Poolfest under Distortion

Tag til Poolfest under Distortion

Onsdag eftermiddag i næste uge, den 29. maj, får Indre By og Studiestræde en smag af Distortion, når en kæmpe pool og duoen Poolside sørger for, at indre-by-Distortion-stemningen ikke helt forsvinder.  Poolen åbner klokken 16, og musikken begynder 20.30.

Poolside består af den danske producer og musiker Filip Nikolic, der har en fortid som medlem i Junior Senior og Ima Robot, samt amerikanske Jeffrey Paradise, der har en fortid i bandet The Calculators, som også talte medlemmerne Luke og Vito fra The Rapture. De karakteriserer sig selv som "Daytime disco", hvor inspirationerne er Californien, dans, god mad og venner. Altså perfekt til en afslappende dag ved poolen.

Duoen slog for alvor deres navn fast i USA med singlen "Slow Down", der kommer fra debutalbummet "Pacific Standard Time", udgivet af Echo Park Records, som også udgiver bands som Chromatics, Glass Candy og Bondo Do Rolé. Poolside koncerten under Distortion er en del af bandets Europæiske turné, hvor de blandt andet også spiller på Primavera Sounds.

Du kan høre nummeret "Slow Down" her, en sang, der i skrivende stund har over 300.000 visninger på YouTube.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA