x

Stjernespækket velgørenhedskoncert i Jazzhouse

Stjernespækket velgørenhedskoncert i Jazzhouse

Den amerikanske jazzmusiker og multiinstrumentalist Ned Ferm pakkede for snart fem år siden sine instrumenter og flyttede til Danmark, grundet glødende kærlighed til den unge, danske jazzscene. Her har han etableret sig som en yderst lovende og vellidt musiker. 

For nylig måtte han dog skuffende annoncere, at han grundet manglende økonomiske midler ikke kunne starte på sin master-uddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium og derfor var tvunget til at flytte tilbage til hjemlandet. 

Det har fået en række danske musikere til at stimle sammen om en fælles indsamlingskoncert til fordel for Ned Ferm, således han kan blive boende i landet. Her optræder navne som Steffen Brandt, Marie Fisker, Nikolaj Nørlund, Jakob Bro og Kira Skov alle med et all-star band. Billetindtægten går ubeskåret til Ned Ferm, og alle artister spiller derfor gratis.

Koncerten bliver afholdt i Jazzhouse den 20. juni og bliver altså en tour de force udi dansk rock-, jazz- og popmusik. Aftenen bliver drevet frem af et stort husorkester med garvede jazzmusikere, som blandt andet tæller Simon Toldam, Jens Hein og Silas TInglef og Mads Hyhne.

Billetter til arrangementet kan købes via Jazzhouse her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA