x

Pete Doherty fængslet og løsladt igen

Pete Doherty fængslet og løsladt igen

Så er det på fredag og lørdag, at engelske Babyshambles med skandale-magneten Pete Doherty i front gæster Danmark for første gang. Mange har frygtet, at koncerterne blev aflyst, som Babyshambes’ optrædener ofte er blevet det, når Doherty igen har skabt uro om sig, men indtil videre bliver de gennemført. Også selvom Doherty brugte den forgangne weekend til igen-igen at blive anholdt, for tredje gang i april måned.

Denne gang skyldtes anholdelsen et kontroversielt foto, som den altid skandale-fikserede tabloidavis The Sun bragte lørdag. Her ser man tilsyneladende Doherty sprøjte heroin ind i en ukendt kvindelig fan i hans London-lejlighed. Og avisen havde ikke været mange minutter ude af trykken, før politiet anholdt Doherty. Han blev dog hurtigt løsladt mod kaution, men skal møde for retten i juli, skriver soundgenerator.com.

Doherty forsvarer sig med, at der er tale om et iscenesat “for sjov”-foto, som i øvrigt er blevet stjålet fra hans lejlighed, og siger, at han er dybt forarget over anklagerne.

Babyshambles spiller – medmindre du hører andet – på Train i Århus fredag den 5. maj og på Vega i København dagen efter.

Babyshambles' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA