x

To nye navne til Smukfest

To nye navne til Smukfest

Egentlig havde Smukfest meldt ud, at de havde offentliggjort deres fulde program tilbage i slutningen af april måned. Men nu tilføjer festivalen så alligevel to nye navne.

Der er tale om to danske grupper, men med vidt forskellig genre og historie.

Første navn er Suspekt (billedet), der giver den op på Bøgescenen torsdag aften. Gruppen optrådte også sidste år på festivalen, og det var så stor en succes, at det kære rap-kollektiv vender tillbage igen. Her kan publikum endnu engang skråle med på numre som "Sut Den Op Fra Slap" og "Kinky Fætter".

Andet navn er reggae- og synthpopduoen Laid Back, der i første halvdel af 80'erne fik stor succes i udlandet. Det skyldtes især albummet "Keep Smiling", der indeholdt flere hits, blandt andet nyklassikerne "Sunshine Reggae" og "White Horse". Førstnævnte blev nummer et i 22 lande og solgte i mere end 20 millioner eksemplarer. Gruppen udsendte tidligere i år en spritny single "Rocketship To Mars" og har netop fulgt op med deres første album i ni år, "Uptimistic Music vol.1". Laid Back spiller på RytmeHans lørdag. 

Smukfest 2013 foregår fra den 7.–11. august, med warm up og Live Camp på KærligHeden fra 4.–6. august. Lørdagsbilletterne er udsolgte, og det samme er de fleste boformer. 

Se det fulde program lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA