x

George Michael til Danmark

George Michael til Danmark

Efter lang tids rygter er det endelig blevet officielt: George Michael tager på turné for første gang siden 1991. Og turnéen bringer ham også til Danmark, for første gang nogensinde, oven i købet på bagerens fødselsdag, den 11.11. Og denne gang var det altså Parken i København og ikke Horsens, der løb med et internationalt topnavn.

Turnéen hedder 25 Live og fejrer George Michaels karriere, som nu har strakt sig over 25 år. Da billetterne til de engelske koncerter gik i salg i sidste uge, blev der solgt ikke mindre end 200.000 billetter på det første døgn. George Michaels sætliste på turen er et udvalg af numre fra alle hans album – også Wham!–klassikere.

George Michael har haft en af de mest succesfulde karrierer i popmusikkens historie. Han har solgt mere end 85 millioner album på verdensplan, haft 11 singler og 7 albumtitler på den engelske førsteplads samt 6 amerikanske single-førstepladser.

Billetsalget starter på mandag 8. maj kl. 10:00. Billetter kan købes via Billetlugen på telefon 70 263 267, på nettet, http://www.billetlugen.dk samt i alle landets Fona-butikker.

Da George Michael for to år siden udsendte sit seneste album "Patience", medelte han i øvrigt, at han havde planer om at trække sig tilbage som musiker, men man har jo et standpunkt, til man tager et nyt.

George Michaels hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA