x

Se Princes nye musikvideo

Se Princes nye musikvideo

Prince annoncerede forleden, at han har underskrevet en ny kontrakt med pladeselskabet Kobalt Records, og denne gang har stjernen ifølge Gigwise sørget for at få sine rettigheder fuldstændig på plads. Således giver den nye aftale ham fleksibilitet og frihed og mulighed for at udgive sin egen musik, præcis som han vil, samt udgive andre artister under hans ledelse og vejledning. 

Prince har nu udgivet en musikvideo til sin nye sang "FixUrLifeUp", som viser ham i selskab med sit nye trekvinde-band 3rdEyeGirl. Du kan se videoen nedenfor.

Prince har gennem det seneste år udsendt sin egen musik og videoer via hjemmesiden 3rdEyedGirl i et forsøg på at fastholde kontrollen. Stjernen modtog i øvrigt Billboards "Icon Award" sidste søndag, hvor han også optrådte med et medley af en ny version af sit 1984-hit "Let's Go Crazy" og den nye sang "FixUrLifeUp". Prince spiller onsdag aften 7. august på årets Smukfest i Skanderborg, som der er i skrivende stund stadig er både endags- og partoutbilletter til.

Se musikvideoen til "FixUrLifeUp":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA