x

Scissor Sisters til Roskilde

Scissor Sisters til Roskilde

Lige da du troede, at årets Roskilde-program ikke kunne blive vildere, indløber så nyheden om New York-bandet Scissor Sisters snarlige ankomst til Dyrskuepladsen. De tager dermed et afbræk fra det superhippe homo-miljø, saksesøstrene er omgivet af til daglig, hvor de er ved at lægge sidste hånd på en opfølger til deres vældigt roste selvbetitlede debutplade.

Scissor Sisters er, som deres musik tydeligt bærer præg af, en fest og popfusion af de virkeligt radioaktive. Deres første hit var kun b-siden på deres første single ”Elektrobix” nemlig ”Comfortably Numb” – et electro-cover af Pink Floyds store hit fra ”The Wall”. Og da anmeldere og publikum var kommet sig over chokket over besudlingen, var der faktisk kun roser til Scissor Sisters, der fulgte op med den retrorockede ”Take Your Mama”, der blev et megahit.

Scissor Sisters var senest på Roskilde i 2004, hvor de gav et super show søndag aften med discorytmer og elektrisk retro-tråd. Navnet er slang for et lesbisk par. For at skære det ud i pap: Et lesbisk par ligger efter sigende i saks - ikke i ske...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA