x

Keith Richards på hjerne-operationsbænken

Keith Richards på hjerne-operationsbænken

En af verdens mest hærgede og samtidig levende legender, Rolling Stones-guitaristen Keith Richards faldt angiveligt i sidste uge ned fra en kokospalme på Fiji og slog hovedet slemt - eller noget i den stil. I hvert fald var historierne på nettet efterfølgende ganske tvetydige. Også teorien om en jetski-ulykke var fremme. At Keith Richards har slået hovedet, er dog bekræftet for længst, og i går blev han udskrevet fra det hospital, hvor han blev behandlet og holdt under opsyn for hjernerystelse.

Det er den engelske tabloid-avis over alle sladder-aviser, The Sun, der nu beretter, at det aldrende guitar-ikon har brokket sig over vedblivende hovedpine, og tests har vist at han har en lille blødning oppe i hjernen, der presser på. Derfor vil lægerne nu dræne området ved at bore hul ind til Richards' hjerne og derved forsøge at udligne trykket.

Spændingen er ikke sjov for de mange, der har købt billet til ”A Bigger Bang”-koncerten i Horsens 8. juni. Europa-turnéen starter allerede om en lille måned i Barcelona, og det er med at folde hænderne og håbe på en snarlig bedring af Keith Richards' tilstand. Omvendt har guitaristen selvfølgelig været igennem så meget, at hans hjerne muligvis har fået hård hud og kan klare mere end de flestes. Vi kan kun håbe.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA