x

Tilmelding til MC’s Fight Night begyndt

Tilmelding til MC’s Fight Night begyndt

MC’s Fight Night er blevet kaldt mange ting lige fra ”Danmarksmesterskabet i improviseret rap” til ”DM i mobning”. Kært barn har mange navne, men fakta er, at MC’s Fight Night er en helt speciel oplevelse, som er svær at beskrive med ord. Så går du med en lille rapper i maven, er det nu, du skal til at tænke på at få pudset formen af, hvis du skal bevise dit værd overfor hiphop-nationen, når det går løs i bokseringen til efteråret.

DR1 har 4 år i træk sendt 1 times sammendrag fra MC’s Fight Night. I starten som 1 times speciel Boogie-udsendelse, sidste år som en selvstændig 1-timesudsendelse med programtitlen "MC’s Fight Night". Programmet blev så stor en seersucces, at det blev genudsendt i januar 2006. I år opruster DR så endnu engang, og laver den største tv-produktion i MC’s Fight Night’s historie: Fra den kogende KB Hal sendes hele showet 2½ timer live. Således kan finalen ses direkte på DR2 lørdag den 14.oktober fra kl. 20:00 – 22:30.

Men inden den aspirerende rapper er kommet så langt som til den tv-transmitterede finale, skal vedkommende tilmeldes og først kvalificere sig via enten øst- eller vest-finalerne. Tjek linket herunder for se optagelseskrav og lignende.

Til de altid populære kvalifikationsfinaler vil publikum kunne opleve 16 toptændte rappere kæmpe om en plads blandt landets bedste freestyle-MC’s. Som en ekstra bonus har arrangøren lavet en aftale med en af Danmarks mest lovende raptalenter, der kommer og spiller en hel koncert. Der er tale om rapperen Johnson (billedet), som d. 29.maj smider sit debutalbum ”Det Passer” på gaden. Johnson er både med i Store Vega til Østfinalerne (2. september) og på Train i Århus til Vestfinalerne (9. september).

Tilmelding her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA