x

Vandt du Morningwood?

Vandt du Morningwood?

Mandag den 22. maj åbner Lille Vega i København dørene for New York-orkestret Morningwood, hvis ”Nth Degree” – hentet fra debut-albummet ”Morningwood” – er blevet spillet flittigt på P3. Bandets muntre og hyperenergiske genremiks rammer ned et sted mellem Scissor Sisters, Hole, Joan Jett, Van Halen, Guns N’Roses, AC/DC og Mötley Crüe – ”rock’n’roll, disco, heavy metal”, som de selv synger det i ”Nth Degree”, og live har de ry for at være et balstyrisk foretagende.

Front-vamp Chantal Claret (billedet) lover stor ”entertainment factor” og karakteriserer selv sit band som ”en monstertruck, der dyrker sex med en Bond-pige.” Og det lyder jo ganske lovende.

Morningwood er i øvrigt sammensat af musikere, der tidligere har spillet med markante navne som Cibo Matto, Wallflowers og Money Mark, og debutalbummet er produceret af producerlegenden Gil Norton (Pixies, Foo Fighters, Echo And The Bunnymen med flere). Og så vil DJ Kjeld Toustrup – ifølge Vega Danmarks største Morningwood-fan – vende plader både før og efter koncerten.

Vi havde fået et par sæt billetter til koncerten og oven i det en større ladning T-shirts (4 drenge med teksten ”Either you get it or you don’t!” og 4 pige med skriften over brystet “It’s tits!”). Og dem kunne du vinde, forstået på den måde, at et par særlig heldige fik både to billetter og en T-shirt, og resten måtte ”nøjes” med T-shirten.

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Doolittle.

De heldige vindere, der har fået præmierne tilsendt, er som følger. Tillykke!
T-shirt og billetter:
Wietske van der Schaaf
1973 Frb C

Kasper Larsen
2610 Rødovre

T-shirts:
Emma Pearson
2000 Frederiksberg

Luise Mikkelsen
4873 Væggerløse

Ditte Borregaard
2820 Gentofte

Ole Henriksen
5000 Odense C.

Mikkel Stensgaard
6070 Chr.Feld

Morten Bøgvad Nielsen
7560 Hjerm

Morningwoods hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA