x

Fire nye navne til Trailerpark Festival

Fire nye navne til Trailerpark Festival

I starten af august finder Trailerpark Festivalen, vanen tro, sted i Copenhagen Skatepark på Enghavevej. Festivalen, der både byder på kunst og musik, har allerede et flot line-up til årets festival og tilføjer nu yderligere fire navne:

Turboweekend
De fire herrer har spillet på Trailerpark to gange før og er nu tilbage på festivalen endnu engang. Turboweekend er både uofficielt, og officielt i form af en Danish Music Award, udnævnt som at være et af de absolut bedste live-bands i Danmark, så mon ikke der bliver fest på og omkring scenen, når bandet gæster festivalen. 

Rumpistol
Rumpistol beskrives af GAFFAs anmelder Jesper Buhl som værende en "lige så stærk melodimager, som han er producer" og ses desuden af mange som en drivende kraft bag dansk elektronisk musik. Rumpistol driver, foruden sin egen karriere som artist, også pladeselskabet Rump Recordings, der står bag blandt andet Bjørn Svin og Karsten Pflum. Det er Rumpistols første gang på Trailerpark Festival.

Beastie Respond
Kunstneren, der plejer at lege med mange forskellige udtryk i sin musik, har netop udgivet sin debut-lp "Fictitious Nostalgia" og er nu klar til at spille på festivalen for anden gang. Foruden ham selv vil der ligeledes være to andre musikere på scenen. Sidst Beastie Respond aka. Tobias Pedersen gæstede festivalen var i 2011. 

Rough Days For Diamond Trade
Frederik Sølberg, der er banden bag det krisebevidste navn, har tidligere spillet med i bands som Ghost Society og Lake Placid, men udgav for nylig sin solo-debut-ep "Somehow". Ep'en, der indeholder mørk alternativ poprock, fik blandt andet stor ros af musikjournalisten Paul Lester fra The Guardian.
Det er Rough Days For Diamond Trades første gang på Trailerpark Festival. 

Den københavnerbaserede festival har allerede følgende navne på plakaten: When Saints Go Machine, Vinnie Who, Rangleklods, Ukendt Kunstner, Landshapes, Taragana Pyjarama, Cancer, CTM, Dinner, Benal, Kenton Slah Demon og Unkwon.

Trailerpark Festival finder sted den 1-3. august, og billetter kan købes via billetto.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA