x

Lyt: X Factor-finalist debuterer under nyt navn

Lyt: X Factor-finalist debuterer under nyt navn

Den tidligere X Factor-deltager Annelouise albumdebuterer nu under nyt kunstnernavn, "ISE", der er hendes kælenavn. Debutalbummet består af ti dansksprogede sange, alle skrevet af Annelouise selv, og får titlen "Kø på Himalaya". 

Det er over to år siden, at hun deltog i underholdningsprogrammet X Factor. Den efterfølgende distance fra showet har ifølge Annelouise givet luft, frihed og selvstændighed til at finde sig selv og inspiration til albummet:

"Processen med albummet har været at skabe et personligt værk, hvor teksterne er hovedpulsåren. Jeg havde lyst til at skrive nogle sange på dansk, som siger noget om det samfund, jeg lever i. Men ikke nødvendigvis på en kritisk måde – mere en eftertænksom måde. Overordnet handler sangene om at jage sandheden og det ægte i tilværelsen. Og om at vores frygt for at være som alle de andre er dét, der i sidste ende gør os alle sammen skide ens", fortæller hun om tilblivelsen.

Sidste år skrev Annelouise i øvrigt en artikel til GAFFA om sine oplevelser med X Factor. Læs artiklen, som fik mange roser af GAFFAs læsere, her.

"Kø på Himalaya" udkommer den 9. september, men allerede nu kan du høre første nummer "Baglæns". Nummeret adskiller sig umiddelbart meget fra den polerede X Factor-lyd, vi kender fra programmet, og dykker ned i en mere melankolsk singer-songwriter-stil. Lyt selv med her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA