x

Kings Of Leon arbejder på “kompliceret” album

Kings Of Leon arbejder på “kompliceret” album

Kings Of Leon ligger sjældent stille i særlig lang tid ad gangen. Nashville-gruppen har udviklet et ry for deres høje arbejdsmoral, hvor både fem studiealbum og utallige verdensturnéer har været presset ind på lidt over et årti. 

Bandets bassist, Jared Followill, har nu afsløret et par detaljer om bandets nye materiale, i en Q&A-session med fans over Twitter i fredags.

Til spørgsmålet om hans yndlings-Kings Of Leon-album var svaret: "Øøh. Jeg tilhører i minoriteten af dem, der kan lide den sidste. Men den nye er helt klart oppe i toppen."

En fan spurgte efterfølgende så, om det nye materiale lød ligesom bandets tidligste albums, hvortil Jared tilføjede: "Ikke rigtigt. Der er absolut elementer af det. Sange. Ikke som en helhed dog. Det er en kulmination af alle vores albums."

Endnu en nysgerrig fan forhørte sig om, hvilken Kings Of Leon-æra det nye album mindede om. "Vibe/feeling kan sammenlignes med de første albums. Men det er meget mere musikalsk kompliceret dog, så jeg bliver nødt til at sige de sidste to."

Kings Of Leon var sidst albumaktuelle i 2010 med "Come Around Sundown", som modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen. Bandet er aktuelle i Danmark til sommer, hvor de er ét af hovednavnene på plakaten til årets Smukfest i Skanderborg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA