x

Hør Ulige Numres nye single

Hør Ulige Numres nye single

Tiden har været lang, men nu er der endelig nyt fra Ulige Numre. Det er efterhånden halvandet år siden, at bandets selvbetitlede ep kom på gaden, med hvilken de tog den danske musikverden med storm. Efter udsendelsen af ep'en spillede Ulige Numre utallige koncerter rundt om i landet, blandt andet på Roskilde Festival sidste år, hvor de gav en anmelderrost koncert på Pavilion Junior. Da sidste års koncerter klingede ud i sensommeren, begyndte gruppen at arbejde målrettet med debutalbummet, som forventes at udkomme midt i august.

I går var to af gruppens medlemmer, forsanger Carl Emil Petersen og keyboardspiller Jacob Ulstrup, forbi P6 Beat til en snak om det nye album, og ikke mindst blev lytterne vidner til en regulær verdenspremiere på Ulige Numres nye single, kærlighedssangen "Blå". Sangene til det kommende album blev skrevet inden for en forholdsvis kort periode på to-tre måneder i vinters, og albummet er, ligesom ep'en, produceret af Nikolaj Nørlund.

Til august starter så et nyt kapitel i Ulige Numres historie med albummet, der alt andet lige er store forventninger til. Carl Emil Petersen fik sidste år tildelt legat fra Statens Kunstfond på 285.000 kroner årligt i tre år, og gruppen har i sin korte levetid allerede modtaget en P3 Guld-pris i 2012, og samme år modtog bandet prisen for Årets Sang ("København") ved uddelingen af Årets Steppeulv.

Hør Ulige Numres nye single "Blå" samt interview her: (tilgængeligt indtil søndag)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA