x

GAFFA juni er på gaden

GAFFA juni er på gaden

Så er årets sjette GAFFA på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie er et interview med den danske elektro-soul-duo Quadron, aktuelle med deres andet album, "Avalanche", som udkommer internationalt via amerikanske Epic Records. Vi har mødt duoen, der forlængst er flyttet til Los Angeles for at fokusere på deres internationale karriere.

Alice In Chains er tilbage med deres andet album med Wiliam Duvall som forsanger og kan opleves på juni måneds Copenhell-festival. Vi har mødt bandet, der blandt andet giver deres guide til, hvad du skal se på Copenhell – ud over dem selv.

Daft Punk er aktuelle med det roste og storsælgende album "Random Access Memories". Vi har mødt de to maskeklædte franskmænd, der vil give robotterne et menneskeligt ansigt.

Vanen tro byder juni måned på GAFFAs uddannelsestillæg, hvor du denne måned blandt andet kan møde Thomas Ring – tidligere X Factor-vinder og skolelærer – Sidsel Hilding-Hamann, modeblogger og oplevelsesøkonomistuderende og Preben Mejer, autodiadakt IT-guru, ligesom vi har besøgt Akademiet For Utæmmet Kreativitet og The Animation Workshop.

Du kan også møde Noah, Gabrille Aplin, Bastille, se, hvordan det gik, da Den Gale Pen mødte Tolsgaard & Pretzmann, læse om beskæftigelsesminister Mette Frederiksens forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, vores koncertkalender og meget mere. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med juniudgaven af GAFFA!

Lyt til musikken fra magasinet på Spotify og WiMP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA