x

GN’R varmer op for Stones i Tyskland

GN’R varmer op for Stones i Tyskland

Det er 17 år siden, at Guns N’ Roses varmede op for Rolling Stones sidst. Dengang var W. Axl Rose, Slash og Duff stadig relativt ukendte; nu er de to sidstnævnte ude, og Axl er tilbage på vej til opvarmning med forbillederne i Rolling Stones. Historien gentager sig øjensynlig.

Denne gang er det dog ikke en hel turné, som Guns N’ Roses skal stå for at opvarme. Det drejer sig om kun to koncerter, 10. juli i Nürnberg og to dage senere i Leipzig. Alle åbnings/opvarmningsbands på Stones ”A Bigger Bang Tour” er endnu ikke fastlagt, og kun Guns N’ Roses og Kaiser Chiefs er listet. Sidstnævnte er kun skrevet på til et enkelt show i Zagreb, Kroatien.

Både Stones og Guns starter begge Europa-turnéerne op i slutningen af maj, og hvor visse Stones-fans i disse tider går og bekymrer sig om Keith Richards' hjernerystelse: Bliver han mon klar til Horsens? Uha Uha, hvem ved... – så går vi GN’R –fans rundt og tør ikke tro på det, før end Axl står i hvide ultrakorte cykelshorts på Roskilde Festivals Orange Scene, og med et øresønderrivende skrig spørger: ”You know where you are? - You’re in the jungle baby, you’re gonna die!”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA