x

Infernal laver alternativ version af megahit

Infernal laver alternativ version af megahit

Det danske popband Infernal stor-rykker i England for øjeblikket. Faktisk så meget, at de er ramt ind på en tredjeplads med singlen "From Paris To Berlin". Og de, der følger med i deres audio-dagbog på P3, vil også vide, at de har siddet og ventet et stykke tid på at komme i studiet for at optræde til BBC’s legendariske Top Of The Pops. I går lykkedes det så at komme til at optræde i tv-studiet, og på torsdag klokken 21 er det muligt at spotte resultatet, når Infernal i Top Of The Pops på BBC Prime trykker den af.

Men England er ikke kun vældigt glade for de dansevenlige æbleplukker-rytmer, de er også blevet grebet af en infernalsk begejstring ved deres fodboldlandsholds snarlige optræden ved VM i Tyskland. Derfor har Infernals selskab, Universal i London, besluttet at kombinere de to aktuelle fænomener: VM-forventningsglæde og pumpet dance-pop.

Universal i London kaster derfor en masse penge i nakken på Infernal ved udsigten til det enestående store markedsføringspotentiale i at lave en alternativ VM-sang, der virkelig kommer ud til det brede publikum. Pengene går dels til en ændring af musikvideoen og dels til en hel genindspilning af "From Paris To Berlin", nu med titlen "From London To Berlin". Musikvideo-ændringerne skal produceres af danske Fridthjof Film, og en karikatur af Manchester Uniteds super-striker og VM-håb Wayne Rooney som kænguru vil optræde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA