x

Roskilde afslører lidt af spilleplanen

Roskilde afslører lidt af spilleplanen

Der er nu under en måned, til Roskilde Festival åbner portene ind til den forjættede Dyrskueplads, og langt størstedelen af programmet er forlængst offentliggjort. Spilleplanen afsløres som regel først et par uger inden festivalstart, men festivalen har nu offentliggjort, hvornår to af de absolutte hovednavne spiller.

Rihanna spiller således på Orange Scene fredag aften, og Metallica indtager samme scene lørdag aften, fortæller repræsentanter for festivalen til henholdsvis Politiken og Ekstra Bladet. I førstnævnte tilfælde er der tale om festivalens talskvinde Christina Bilde, mens der i Metallicas tilfælde er tale om en anonym repræsentant.

Festivalen har tidligere afsløret, at Kraftwerk lukker Orange Scene søndag med deres 3D-show, og man må derfor forvente, at et eller flere af Roskildes øvrige hovednavne spiller torsdag for at få spredt hovednavnene jævnt ud over festivalen, som traditionen foreskriver. Slipknot fortæller da også på deres hjemmeside, at de spiller torsdag, mens Sigur Rós fortæller, at de spiller lørdag. The National og Volbeat skriver på deres hjemmeside blot, at de spiller på festivalen, mens det i skrivende stund ikke er muligt at få adgang til "tour dates"-sektionen på Queens of the Stone Ages hjemmeside.

Roskilde Festival har desuden tidligere fortalt, at Vinnie Who åbner Orange Scene torsdag, og festivalen har netop offentliggjort på Facebook, at også Kendrick Lamar, Animal Collective og Jake Bugg spiller torsdag, ligesom man bekræfter, at Slipknot spiller torsdag.

Opdatering: Roskilde Festival oplyser mandag klokken 11, at også Volbeat, Crystal Castles, Kreator, Dead Can Dance, Simian Mobile Disco og Killer Mike spiller fredag. Desuden fortæller festivalen, at den samlede spilleplan bliver offentliggjort på onsdag den 5. juni.

Roskilde Festival 2013 løber af stablen den 29. juni-7. juli.

Billetsalget til årets Roskilde Festival er i fuld gang, og du kan finde billetter via GAFFA Live. Er du medlem af GAFFA Plus Guld, kan du i øvrigt købe billet med 191 kroners rabat. Læs mere her.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA