x

Hør Beyoncés nye sang live

Hør Beyoncés nye sang live

Da Beyoncé i fredags besøgte Antwerpen i Belgien som en del af sin turné "The Mrs. Carter World Tour", spillede hun sin nye sang "Standing On the Sun" live for første gang. Sangen, der uundgåeligt domineres af Beyoncés kraftfulde vokal, præges desuden af tropisk-inspirerede polyrytmer, som man tidligere har hørt på de Beyoncé-sange, Timbaland har produceret, såsom "Bow Down/I Been On" og "Grown Woman".
Man har tidligere fået en forsmag på "Standing On the Sun" i H&M's seneste tv-reklame, som sangerinden er frontkvinde på denne sommer.

Beyoncé har på det seneste udgivet tre nye sange: "Bow Down/I Been On", "Grown Woman" og nu "Standing On the Sun", der alle forventes at komme til at være en del af det album, man forventer, at sangerinden udgiver senere dette år. Rygterne omkring, at et femte album snart skulle være klar, er dog ikke bekræftet fra Mrs. Carter selv. 

Beyoncé spillede i lørdags sin sidste koncert i Europa og påbegynder næste del af turnéen i USA den 28. juni, hvor sangerinden skal spille hele 28 koncerter på godt en måned.

Se og hør live-versionen af "Standing On the Sun" her:

Hør "Standing On the Sun" som en del af H&M-kampagnen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA