x

Se Ulige Numres nye musikvideo

Se Ulige Numres nye musikvideo

Ulige Numre har netop udgivet deres nye single "Blå" med tilhørende musikvideo. Sangen er første single fra gruppens kommende debutalbum, der udkommer i sensommeren og bliver efterfølgeren til bandets selvbetitlede debut-ep fra oktober 2011. En ep, der fik flotte anmeldelser og blandt andet indeholdt storhittet "København", hvis musikvideo i skrivende stund er set mere end 778.000 gange på YouTube.

Oven på ep'en gav Ulige Numre en stribe koncerter på blandt andet Spot Festival og Roskilde Festival 2012, ligesom de modtog en Steppeulv i kategorien "Årets sang" og en P3 Guld-pris i kategorien "P3 Talentet." Sanger og sangskriver Carl Emil Petersen modtog oven i hatten Statens Kunstfonds store arbejdslegat på 285.000 kroner om året i tre år. Noget, der dog blev mødt af en del kritik, hvor flere mente, at Carl Emil Petersen var lidt for ung og grøn til det store legat, blandt andet fordi Ulige Numre på daværende tidspunkt kun havde udgivet de seks numre, der er at finde på deres ep.

Nu gælder det dog det længe ventede debutalbum, der ligesom ep'en bliver produceret af Nikolaj Nørlund. Se videoen til "Blå" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA