x

Sting udgiver nyt album

Sting udgiver nyt album

Sting vil udgive sit første fuldlængde-album med nyt, original materiale i et helt årti til september i år. Albummet får titlen "The Last Ship" og følger op på "Sacred Love" fra 2003. 

Den nye plade kommer som et udspring af den musical med samme navn, som Sting har arbejdet på i et stykke tid, ifølge The New York Times. Musicalen, der foregår i et skibsværft tæt på Wallsend i England, ser foreløbig ud til at få premiere på Broadway i 2014. 

Stings nye album vil derfor indeholde flere sange fra musicalen inklusive titelnummeret, som er et folknummer i valse-tempo med kristne referencer og nord-engelsk dialekt. Det kommer i selskab med "And Yet", der er et funknummer sunget ud fra perspektivet af en sømand, der vender hjem fra havet og tænker på den kvinde, han forlod. Grammy-vinderens samarbejdspartnere har blandt andet været "Skyfall"-manuskriptforfatteren John Logan og dramatiker Brian Yorkey. 

Siden Sting udgav "Sacred Love" har han udsendt greatest hits-plader, et album med lut-musik fra renæssance-æraen, et julealbum og et symfonisk album med orkestrale arrangementer af hans tidligere arbejde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA