x

Modest Mouse aflyser NorthSide

Modest Mouse aflyser NorthSide

Den aarhusianske NorthSide-festival har her til formiddag måtte give en beklagelig nyhed videre til årets festivalgæster. Det amerikanske band Modest Mouse kommer nemlig ikke til NorthSide i år alligevel. 

Det skyldes, at bandet har aflyst hele deres Europaturné for at fokusere på indspilningerne til deres næste album, og det går altså også ud over besøget i Danmark.

I en officiel meddelelse fra bandet om aflysningen lyder det:

"Efter mange overvejelser har vi besluttet os for at aflyse vores UK/EU-turné for at kunne fortsætte arbejdet på vores kommende album. Vi sætter stor pris på vores fans og lover at vende tilbage til NorthSide til næste år. Vi glæder os til at dele vores nye musik med verden til næste år."

Aflysningen efterlader et hul i programmet lørdag den 15. juni, som NorthSide allerede nu arbejder på at udfylde med et nyt navn. Det er dog ikke en nem opgave at skaffe et band i den størrelse med så kort varsel, så muligvis kan der være tale om en dansk erstatning på plakaten. 

Vittige festivalgæster er derfor allerede begyndt at joke med buddet om Veto eller Turboweekend som afløsere på NorthSides Facebook-side. Det skyldes i høj grad, at netop de to bands før har overtaget erstatningsrollen på NorthSide og er gode venner af festivalen, da begge bands har spillet på NorthSide alle år indtil nu. 

Det er i øvrigt andet navn, som har aflyst sin koncert på NorthSide. Tidligere i foråret meldte også Michael Kiwanuka fra og blev erstattet af Passenger.

Modest Mouse har ikke spillet i Danmark siden 2007, hvor de besøgte VoxHall og Vega.

Northside festival løber af stablen fra den 14.-16. juni og er udsolgt. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA