Nyhed

Fire nye navne til 1-day Hardcore Showdown

Hardcore-punk-festivalen præsenterer blandt andet sin co-headliner

Lørdag den 17. august afvikles 1-day Hardcore Showdown for 3. år i træk i København på Beta og i Amager Bio. Nu tilføjer éndags-festivalen så fire nye navne til programmet, der alle stikker i forskellige retninger inden for hardcore punken. 

Dagens første annoncerede navn er Misfits (billedet), der er co-headliner på 1-day Hardcore Showdown. Bandet har i langt over 30 år inspireret et væld af artister og kunstnere, blandt andet som grundlæggere af horror-punkgenren. 

Derudover kommer svenske Beyond Pink, der har over ti år på bagen i hjemlandet, men som stadig er et relativt ubeskrevet blad herhjemme. 


Slöa Knivar, også fra Sverige, er hardcore punk med et mere melodisk flair og en aggressiv sanger i front.

Til sidst præsenteres danske No Love, der er nyeste skud inden for den danske hardcore stamme. Derfor har de heller ikke noget indspillet materiale endnu. Arrangørerne karakteriserer dem dog meget lovende, som old school hardcore i en blanding af Madball møder Trapped Under Ice møder Expire. 

Allerede offentliggjorte navne er Wall Of Jericho, Sick Of It All, The Psyke Projekt, Broken Teeth og Greg Bennick. Forsalget er i fuld gang via billetlugen.dk.


ANNONCE