x

Liam Gallagher siger definitivt måske til Oasis-reunion

Liam Gallagher siger definitivt måske til Oasis-reunion

Liam Gallagher har udtalt, at han godt vil begrave stridsøksen med sin bror Noel for at kunne gendanne Oasis i 2014. Anledningen vil være 20 års jubilæet for Oasis' debutalbum "Definitely Maybe". 

Den nuværende Beady Eye-frontmand har fortalt i et interview med musiksitet NME, at selvom brødrene i øjeblikket ikke er på talefod, så mener Liam, at Oasis har "et hængeparti". Han vil endda være med til en reunion, uden der nødvendigvis var en økonomisk belønning involveret.

"Folk spørger, om jeg vil gendanne Oasis? Jeg ville gøre det gratis, men hvis nogen kastede en stor bunke penge i nakken af mig, ville jeg selvfølgelig ikke sige nej. Jeg tror ikke, vi nogensinde vil lave eller indspille et nyt album. Jeg tvivler på, at vi nogensinde vil finde sammen igen."

Til et spørgsmål om det kommende jubilæum svarer Gallagher:

"Hvis vi bliver gendannet, kunne det være fedt at lave det i forbindelse med jubilæet. Det ville jeg være klar på. Men jeg ville stadig gå tilbage til Beady Eye bagefter, og Noel ville gå tilbage til sin ting. Vi kunne begrave stridsøksen for en hurtig omgang."

Da de to brødre var i Oasis sammen, med Liam som forsanger og Noel som guitarist, skabte deres interne skænderier ofte store overskrifter i medierne. Da Noel forlod bandet i 2009, var det med ordene: "Jeg kan simpelthen ikke arbejde med Liam bare én dag mere."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA