x

Backstreet Boys udgiver nyt album

Backstreet Boys udgiver nyt album

For lige knap et år siden skrev GAFFA om, at boybandet Backstreet Boys var gået i studiet for at indspille nyt materiale. Det er der nu kommet det nye album "In A World Like This" ud af. Albummet er på gaden 30. juli. Det bliver bandets ottende af slagsen, og denne gang som fuldtallige.

Tilbage i 2006 forlod Kevin Richardson nemlig officielt Backstreet Boys, mens de fire resterende medlemmer fortsatte som en kvartet. I den konstellation udgav bandet to album, "Unbreakable" og "This Is Us", men nu er de fem herrer altså atter genforenet. 

Det nye album har sangskriver og producer Max Martin bag roret, en mand, der tidligere har skrevet et hav af boybandets hits gennem tiden. Blandt andet kan nævnes "Quit Playing Games (with My Heart)", "Everybody (Backstreets Back), "As Long As You Love Me", "I Want It That Way", "Larger Than Life", "Show Me the Meaning of Being Lonely" og "Shape of My Heart". Der er altså lagt i kakkelovnen til en ordentlig popbasker, og bandet udtaler da også selv, at de har ønsket at skabe et album, hvor alle numrene på pladen er potentielle singler. 

BSB er i øjeblikket på en længevarende tour, der startede den 25. maj i Kina, og som bringer dem til USA og Canada i august og til Japan i oktober. Der er endnu ikke nogen forlydener om, hvorvidt boybandet gæster Europa. Boybandet har i øvrigt 20 års jubilæum i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA