x

Gorillaz vil have Liam Gallagher med

Gorillaz vil have Liam Gallagher med

Gorillaz er et underligt band. Ja, rent faktisk er de nu slet ikke et band, siger forsanger Damon Albarn, og hvad der er mere underligt, er det aktuelle interview i avisen Daily Mirror, hvor Blur/Gorillaz’-forsangeren bliver udspurgt angående den årelange medie-mudderkastning mellem ham og Oasis frontmand Liam Gallagher. Om Gallagher siger han overraskende: ”Jeg ville elske at se ham på det næste Gorillaz-album, men lad os, hvordan hans band klarer sig de næste 12 måneder. Jeg er sikker på, at han kan klare sig selv – han behøver ikke rigtig mig.”

Spørgsmålet er så, hvordan den temperamentsfulde Gallagher opfatter dette. Vil han begrave stridsøksen og stoppe ”sammenligning-af-tissemandslængde-fejden” eller vil han tage udtalelsen som endnu en provokation, og give os musik-journalister mere at skrive om. Kun fremtiden kan give os svar.

Hvad fremtiden bringer for Damon Albarns animerede Gorillaz uddyber han også i interviewet: ”Gorillaz er ikke rigtig et band mere. Vi er i gang med at lave en tema-film, så det næste Gorillaz-musik vil være et soundtrack.” Albarn siger endvidere, at det er denne omskiftelighed, der er hele pointen med Gorillaz: ”At få mennesker bragt sammen ved overraskende omstændigheder”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA