Nyhed

Gorillaz vil have Liam Gallagher med

Damon Albarn lufter muligheden for et samarbejde med hans gamle ”fjende” på næste Gorillaz-album

Gorillaz er et underligt band. Ja, rent faktisk er de nu slet ikke et band, siger forsanger Damon Albarn, og hvad der er mere underligt, er det aktuelle interview i avisen Daily Mirror, hvor Blur/Gorillaz’-forsangeren bliver udspurgt angående den årelange medie-mudderkastning mellem ham og Oasis frontmand Liam Gallagher. Om Gallagher siger han overraskende: ”Jeg ville elske at se ham på det næste Gorillaz-album, men lad os, hvordan hans band klarer sig de næste 12 måneder. Jeg er sikker på, at han kan klare sig selv – han behøver ikke rigtig mig.”

Spørgsmålet er så, hvordan den temperamentsfulde Gallagher opfatter dette. Vil han begrave stridsøksen og stoppe ”sammenligning-af-tissemandslængde-fejden” eller vil han tage udtalelsen som endnu en provokation, og give os musik-journalister mere at skrive om. Kun fremtiden kan give os svar.

Hvad fremtiden bringer for Damon Albarns animerede Gorillaz uddyber han også i interviewet: ”Gorillaz er ikke rigtig et band mere. Vi er i gang med at lave en tema-film, så det næste Gorillaz-musik vil være et soundtrack.” Albarn siger endvidere, at det er denne omskiftelighed, der er hele pointen med Gorillaz: ”At få mennesker bragt sammen ved overraskende omstændigheder”.


ANNONCE