x

Keith Richards kommer sig måske ikke

Keith Richards kommer sig måske ikke

Selvom Rolling Stones' talsmand konstant nedtoner omfanget af problemerne, har den engelske tabloid-avis The Sun åbenbart en kilde tæt på begivenhederne i Auckland, New Zealand. Der kommer nemlig detaljeret nyt fra hospitalet, hvor Keith Richards er indlagt, og hvor han netop er blevet opereret for anden gang. Informationerne fra den engelske avis viser sig dog hele tiden at være gode nok, og det betyder dårligt nyt for verdens mange Stones-fans.

Lægerne har allerede advaret Keith Richards' kone Patti Hansen om, at hendes mands dage som guitarist måske er ovre efter hans uheldige fald fra et palmetræ på Fiji. De mener, at han kan være hjerneskadet eller delvis lammet. Keefs to voksne børn er ligesom hans kone rejst til New Zealand for at være ved deres fars side, og en kilde tæt på familien siger til The Sun, at alle er enormt bekymrede. Endvidere siger kilden: ”Det er meget værre, end hvad Stones-lejren vil have os til at tro”

Efter den første operation, der skulle dræne området mellem kranium og hjerne, den såkaldt ydre membran, led rullestenen af blackouts. Det viste sig derefter, at der skulle opereres igen, på grund af faren for, at det første indgreb havde fået den ene hjernehalvdel til at løsne sig, og var i fare for at kollapse oven på den anden halvdel. Hospitalet, Richards er indlagt på, huser heldigvis nogle af verdens førende eksperter, hvilket er godt nyt, fordi en hjerne-opereret patient kan ikke flyves hjem, da kabinetryk-ændringen i flyet kan få det hele forværret.

Allerede for flere dage siden sagde rygterne, at Mick Jagger & Co. allerede var ved at indstille sig på at skulle finde en reserveguitarist til den kommende ”A Bigger Bang Tour”. For uanset udfaldet er alle kilder enige om, at Keith Richards skal bruge masser af tid. Tid til at hele og tid til genoptræning. Så måske skal de 85.000 billet-ejere, der skal til Horsens i juni, til at indstille sig på stjerne-guitaristens fravær.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA