Helena Christensen er ledig igen

Helena Christensen er ledig igen

(Billede: Grand Avenue - R.W.H i midten. Foto: Helena Christensen)

I knap to år har Rasmus Walther Hansen, 27, og model Helena Christensen, 37, haft et langdistanceforhold kørende, men nu er det altså slut, bekræfter frk. Christensens agent Michelle Jensen fra modelbureauet 2pm overfor Ekstra Bladet i dag. Rasmus Walther Hansen fra guitarrock-popbandet Grand Avenue lever i Danmark, og Helena bor og arbejder til daglig i New York, men om det er afstanden, der har foranlediget bruddet, melder historien ikke noget om.

”Ja, det rigtigt, at de ikke længere er sammen. Jeg kan ikke sige, præcis, hvor lang tid det er, siden de gik fra hinanden, men det er et stykke tid”, sagde Michelle Jensen til Ekstra Bladet. Hun oplyser også at bruddet ikke har været voldsomt, og de to er gået hver til sit i al mindelighed.

Nyheden har vakt en vis opstandelse på GAFFA-redaktionen, og flere medarbejdere vil nu have ferie, så de kan gennemtrave København og New York i håb om ligesom tilfældigt at støde ind i single-skønheden, for måske inkluderer den ellers mediesky models præferencer, ud over rockmusikere, også rock-journalister – hvem ved? Drømmen lever i hvert fald. Carpe Diem, og jeg skal komme efter dig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA