Nyhed

Ali Kazim stiller Spørgsmål

Mest kendt som skuespiller, men oprindeligt rapper. Ali Kazim er på vej med nyt.

De fleste kender Ali Kazim som skuespiller, med fremtrædende roller i danske tv-serier og spillefilm som ”Regel No1”, ”Pizza King”, ”Adams Æbler” og ”De Udvalgte”.

Men de fleste folk med historie i hiphopmiljøet i 90’erne kender primært Ali som medlem af Kidnap, gruppen der bestod rapperne Ataf, Mortito og Ali Kazim. Med Kidnap var Ali en af de første 2. generations-indvandrere der satte politiske og sociale budskaber på dagsordenen. Hans sociale engagement gjorde ham lynhurtigt populær udenfor hiphop miljøet, og snart brugte han lige så meget tid på foredrags-virksomhed og paneldebatter som på sin rapkarriere. Og så blev han skuespiller.

Men selv efter at skuespillerkarrieren var kommet i gang, stoppede Ali hverken med at skrive tekster eller lave musik. Og ambitionen om at skildre sin opvækst i Danmark mellem to kulturer bliver nu til albummet ”Gadedrøm”. Et album, der kommer til at reflektere danskere, nydanskere og dem, som er ingen af delene.

”Gadedrøm” udkommer den 28. august 2006.

Første single, ”Sprørgsmål” er ude nu. Nummeret er skrevet sammen med Mads Ebdrup aka Streetmass og er produceret af Streetmass og Sidespor, der har stået bag Jokerens seneste single ”Godt Taget (Klap Dig Selv På Skulderen)”. Videoen til ”Spørgsmål” er instrueret af Ali Kazim selv.

”Spørgsmål” kan i øjeblikket høres og ses på Ali Kazims MySpace profil.
og købes på alle landets netportaler undtagen iTunes.

Ali Kazims MySpace-profil


ANNONCE