x

P3 og P6 Beat dækker NorthSide

P3 og P6 Beat dækker NorthSide

NorthSide-festivalen nærmer sig, og det gør P3 og P6 Beats dækning også. De to radiokanaler skal nemlig rapportere fra store af dele af festivalen.

Radiokanalernes dækning vil inkludere både liveoptagelser fra koncertene, anmeldelser, interviews, stemningsreportager og unplugged numre fra udvalgte kunstnere.

Det bliver P3, der åbner op for festivalstemningen på fredag-søndag med "Smag på P3" i tidsrummet 12-14. Radioprogrammet vil få besøg af diverse danske kunstnere, heriblandt Shaka Loveless og Peter Sommer.

Mellem klokken 15 og 18 bliver det P6 Beat, der overtager. De tre timer vil blive styret af Camilla Jane Lea og Le Gammeltoft og vil også indeholde en masse interviews, anmeldelser og liveoptagelser.

Lørdag og søndag aften, nærmere betegnet i timerne 18-21, vil P3 igen overtage stafetten. Med Louise Lolle og Julie Bundgaard i spidsen vil der igen være interviews og også stemningsrapporter fra pladsen samt diverse konkurrencer.

Så er man ikke blandt de 25.000 der nåede at få billet til årets festival, har man nu mulighed for at opleve noget af festivalen gennem radioen. 

NorthSide Festival foregår i Aarhus fra fredag til og med søndag i denne uge og meldte for over en uge siden alt udsolgt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA