x

Cher vender tilbage

Cher vender tilbage

Den amerikanske sangerinde Cher udgiver til september sit første nye studiealbum i tolv år. Cher har en umanerlig lang karriere, der inkluderer alt fra Oscars, Emmys og Grammys til platinsælgende album, bag sig. Sangerinden har siden 1960'erne været en tilbagevendende aktør på verdens hitlister, og har altså nu tænkt sig at prøve at gøre det igen.

Den 18. juni vil Cher have sin første tv-optræden i mere end ti år. Hun skal spille sangen "Woman's World" i den amerikanske udgave af talentprogrammet Voice. "Woman's World" er den første single fra popsangerindens kommende album. Det bliver samme dato, at singlen udkommer og samme dag, albummet kan forudbestilles på iTunes. 

Sidst Cher gæstede Danmark var i juni 2004 i forbindelse med hendes "Farewell Tour", der dengang blev betegnet som den sidste mulighed for at se sangerinden i Danmark nogensinde. Men hun har altså ikke sagt farvel endnu.

Cher – i hvert fald de originale dele – fyldte 20. maj 67 år. Hendes største kommercielle succes er albummet "Believe" fra 1998, et album, der har solgt over 20 millioner eksemplarer, og singlen og titelnummeret fra dette album har solgt over 11 millioner eksemplarer. Det var samtidig et af de første storhittende eksempler på den meget omdiskuterede vokaleffekt AutoTune. Hendes seneste album, "Living Proof" fra 2001, indeholdt i øvrigt singlen "The Music's No Good Without You", der var co-skrevet af den dansk-walisiske sanger og sangskriver James Thomas.

Chers endnu unavngivne album udkommer den 23. september på Warner Bros Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA