x

Se klip fra ny Kanye West-sang

Se klip fra ny Kanye West-sang

Kanye West har netop udgivet et lille videoklip, hvor han er i studiet for at indspille sangen "I Am God" til albummet "Yeezus". Sangen, og videoklippet, inkluderer også den anerkendte producer Rick Rubin, som MTV i øvrigt tidligere har kaldt "den vigtigste producer de sidste tyve år", og som også har arbejdet sammen med blandt andre Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers og Slayer.

Ifølge NME er Rick Rubin blevet hevet ind i sidste øjeblik for at agere executive producer på Kanye-albummet. Kanye beskriver sig selv som "en minimalist i en rappers krop" og ser derfor samarbejdet mellem ham og Rubin som det perfekte match: "Jeg er stadig bare en lille knægt, der skal til at lære om minimalisme, hvorimod han allerede er mester i det," har Kanye West forklaret til NME og forsætter: "Det er virkelig en velsignelse at få lov til at arbejde sammen med ham. Jeg vil sige, at efter jeg har prøvet at arbejde med Rubin, forstod jeg pludselig, hvorfor jeg endnu ikke har prøvet at vinde "Årets Album" (ved Grammy-udelingen, red.), også selvom jeg selv har produceret både "Watch the Throne" og "My Beautiful Twisted Dark Fantasy".

I New York i mandags holdt Kanye West en forpremiere på hele "Yeezus", hvor blandt andet Beyoncé, Timbaland, Jay-Z og Busta Rhymes deltog.

Det nye album udkommer på tirsdag den 18. juni og kommer til at indeholde sange som "I Am God" (videoklippet), "On Site", "Hold my Liquor", "Black Skinhead" og "New Slaves". Sidstnævnte sang blev for nyligt projiceret på husmure rundt omkring i verden, heriblandt også København. Visningen af "New Slaves" kom netop som en optakt til Kanyes nye album. 

Se klippet fra "I Am God" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA