x

Bloc Party aflyser NorthSide-koncert

Bloc Party aflyser NorthSide-koncert

Tidligere på dagen kunne vi fortælle, at Bloc Party ville holde pause på ubestemt tid – men dog kun pause – efter sommerens festivaler, og NorthSide ville derfor være sidste chance for at se dem i Danmark indtil videre. Men ak, bandet kommer alligevel ikke til NorthSide.

I en officiel besked fra bandets management lyder det:

- Bloc Party vil ikke dukke op på NorthSide i morgen som planlagt, da deres trommeslager, Matt Tong, ikke kan tage til festivalen af personlige årsager. Bandet beklager over for deres fans, at de bliver nødt til at skuffe dem.

Det er NorthSides anden aflysning på en uge og tredje aflysning i år. I sidste uge meddelte amerikanske Modest Mouse, at de aflyser hele deres sommerturné, da de hellere vil færdiggøre deres kommende album. Tidligere på året aflyste engelske Michael Kiwanuka grundet ændrede turnéplaner. De to blev afløst af henholdsvis Jagwar Ma og Passenger.

Med kun omkring et døgns varsel er det dog alligevel lykkedes at finde et nyt navn til programmet, hvilket betyder, at Love Shop er blevet tildelt den plads i programmet, der var tiltænkt englænderne.

Om tilføjelsen af Love Shop siger talsmand for NorthSide, John Fogde:

- Det er aldrig let at finde et passende erstatningsnavn med så kort varsel, så vi er meget taknemmelige over, at Love Shop har sagt ja til at springe til i 11. time, specielt da de lige nu er spredt for alle vinde. Jens Unmack skal faktisk hentes hjem fra Berlin, mens Mikkel Damgaard skal flyves ind fra Mallorca, så det har helt klart været et puslespil. Men heldigvis er det gået op, og det er vi særdeles glade for.

Love Shop med Jens Unmack i front har siden de tidlige 90'ere været et af landets mest anmelderroste navne, og det prisvindende orkester har gennem tiden stået bag nyklassikere som "En Nat Bliver Det Sommer", "Copenhagen Dreaming" og "Love Goes On Forever".

Love Shop spiller fredag 14. juni 17:15 – 18:15 på NorthSide 2013.

NorthSide 2013 er udsolgt og afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 14.-16. juni.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA