x

Quadron er øverste nyhed på hitlisten

Quadron er øverste nyhed på hitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er øverste nyhed på albumhitlisten den danske elektro-soul-gruppe Quadron – denne måneds GAFFA-forside – og deres andet album "Avalanche", der går ind på en tredjeplads efterfulgt af Queens of the Stone Ages "...Like Clockwork", som er nye på en fjerdeplads. Næste nyhed er John Schmidt, som debuterer på en 15. plads med "Patina", Megadeth, der går ind på en 22. plads med "Super Collider", Lasse og Mathilde, som er nye på plads 33 med "Verden Venter" og Disclosure, som debuterer som nummer 40 med "Settle".

Schalgersangerinden Andrea Berg og hendes "My Danish Collection" er gået helt op på førsteplads og har dermed skubbet de sidste par ugers etter, Daft Punk og "Random Access Memories" ned på en andenplads.

Både tracklisten, streaminglisten og radio-airplaylisten toppes igen i denne uge af Daft Punk feat. Pharrell Williams og "Get Lucky".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har som i sidste uge Leona Lewis og "Glassheart" i top, mens Emmelie de Forest og "Only Teardrops" ligger nummer 1 på den tilsvarende liste for enkeltnumre, ligeledes som i sidste uge.

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA