Nyhed

Perry Farrell klar med nyt projekt

Den tidligere Jane’s Addiction-leder debuterer i sensommeren med Satellite Party

Siden tiden som trendsætter i sen-80'er-start-90’er-institutionen Jane’s Addiction har sanger Perry Farrell haft svært ved at finde sin hylde. To album med bandet Porno For Pyros, et soloudspil og et comeback-album fra Jane’s Addiction har den rastløse frontmand forsøgt sig med, og nu er han så i færd med at lancere et helt fjerde projekt: Satellite Party.

”Satellite Party” kommer debuten slet og ret til at hedde, og Farrell satser på en udgivelsesdato sidst på sommeren. Med i bandet er tidligere Extreme-guitarist Nuno Bettencourt, og albummet byder på en imponerende række gæsteoptrædener. Således har både bassist Flea og guitarist John Frusciante fra Red Hot Chili Peppers fundet tid til at kigge forbi studiet, ligesom Black Eyed Peas-sanger Fergie og New Order-bassist Peter Hook gæster.

Bandet live-debuterede på sidste års Lollapalooza-festival – en independent-institution oprindeligt startet af Farrell selv – og dengang var det med No Doubts Tony Kanal på bas. Men som de mange bas-spillende gæster lader ane, er Kanal ikke længere en del af line-uppet. Det er til gengæld Nuno Bettencourts ven Kevin Fig, der spiller trommer.


Selv proklamerer Farrell, at Satellite Party er ”propfulde af store, flotte sange” der er ”overdådige og smukke og sexede og energiske”. For Jane’s Addiction-nostalgikere kan det indskydes, at genudgivelses-selskabet Rhino arbejder på et bokssæt med gruppens output – og på dvd-udgivelser af filmene ”Soul Kiss” og ”Gift”.

ANNONCE