x

MGMT til Danmark

MGMT til Danmark

Den psykedeliske duo MGMT er snart klar med deres tredje album, et album, der skulle være inspireret af house og elektronika, og de følger albummet op med en dansk koncert i Vega den 1. oktober.

Det er en del af MGMT's dna, at de ikke vil fastsættes i en bestemt genre, hvilket betyder, at duoen altid eksperimenterer med at lave en ny lyd, og denne gang er det altså house og elektronika. På MGMT's tidligere album har det være blandt andet været rock, pop og psykedelisk musik, der har influeret. De to Brooklyn-drenge har desuden selv indspillet alle instrumenter på det nye album, i modsætning til på bandets sidste plade, hvor de brugte et band.

Der er ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato for det selvbetitlede tredje album, der oprindeligt var estimeret til at komme i løbet af denne måned.

Andre VanWyngarden og Ben Goldwasser, der mændene bag MGMT, udgav i 2005 ep'en "Time to Pretend", to år efter kom debutalbummet "Oracular Spectacular" og senest udgav duoen i 2010 albummet "Congratulations". Begge albums fik fire stjerner af GAFFA, og blandt andet skrev anmelderen Mikkel Elbech følgende om "Congratulations": "Absolut hæderlig, men mindre velorganiseret opfølger fra den hæderkronede duo". I 2008 modtog bandet GAFFA-prisen som "Årets Nye Internationale Navn". 

I anledningen af duoens kommende udgivelse kommer de igen til Danmark. Sidste gang, MGMT besøgte landet var i 2010 til et helt udsolgt Vega, og denne gang bliver det også Vega, der kommer til at danne rammen om MGMT's danske koncert.

Koncerten med MGMT kommer som nævnt til at foregå i Vega den 1. oktober, og billetsalget starter den 21. juni klokken 10. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA