x

Magtens Korridorer spiller op til protest

Magtens Korridorer spiller op til protest

”Nej til nedskæringer! Ja til velfærd og tryghed!” lyder parolerne i dag onsdag, hvor det meste af Danmark forbereder sig på en række demonstrationer mod regeringens velfærdsreformer. Blandt de mere celebre deltagere bliver Magtens Korridorer, der sammen med Tobias Trier vil spille foran magtens korridorer – altså Christiansborg – nærmere bestemt klokken 17.30. Så kan Thor Pedersen lære det.

Nu vi er ved Magtens Korridorer, er de for øjeblikket ved at forberede andet oplag af deres succesfulde ”Friværdi”-album. Bandet har benyttet lejligheden til at tilføje fire nye numre, nemlig et cover af Klichés ”Militskvinder”, en liveudgave af hittet ”Picnic (På Kastellet)” samt de to nye numre ”Morgan” og ”Orla”. Blandt bonusmaterialet vil også være videoerne til ”Picnic (På Kastellet)” og ”Nordhavn St.” Oplag to af ”Friværdi” er på gaden 29. maj.

Endelig er det også i disse dage, at Magtens Korridorer tager hul på deres sommer-turné. Fra den 19. maj til den 19. august spiller bandet over 30 koncerter på spillesteder, festivaler og det, der ligner. De er en ganske potent live-oplevelse, skulle vi hilse og sige.

17. maj i København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA