x

GAFFAs Roskilde-bloggere er fundet

GAFFAs Roskilde-bloggere er fundet

GAFFA og Roskilde Festival har i samarbejde sat sig for at finde de bedste bloggere til at rapportere fra festivalen. Vi har søgt personer, der kan skrive og fotografere stemninger, og som har lyst til at dele disse oplevelser med musik og nye trends med tusindvis af læsere direkte fra Nordeuropas største musikfestival.

Redaktionen har efter en grundig gennemgang af de mange tilmeldte blogs udvalgt de talentfulde vindere. Det er bloggene Dude Manor (skrivende blogger) og Idadorthea (fotograf).

Christian Otte fra Dude Manor udtaler: "Vi glæder os på DUDE MANOR som 1.g's-knægte med Comme Des Fuckdown-kasketter på vej til A$AP ROCKY-koncert til at dække Roskilde Festivalen og alt, hvad dertil følger! Forvent skarpe trend-analyser (bliver bøllehatten virkelig årets accessory, eller har Norse Projects skudt helt forbi?), de vildeste koncertanmeldelser (hvor mange kan ærlig talt synge med på mere end "Ho Hey" til The Lumineers-koncerten?), samt masser af stemningsindtryk og opdateringer fra vores yndlingsfestival! Vi ses til The National, Rihanna, Kvelertak, James Blake og alle de andre gode koncerter!"

Ida Dorthea, som skal fotoblogge fra festivalen, siger: "Jeg er utrolig spændt på at opleve og dele min Roskilde igennem samarbejdet med GAFFA!"

Vinderne dækker sammen med GAFFAs skribenter livet og musikken på Roskilde Festival 2013.

Følg bloggerne på gaffa.dk/roskilde


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA