Made In Esbjerg holder fem års jubilæum

Made In Esbjerg holder fem års jubilæum

Musikfestivalen Made In Esbjerg startede for fem år siden med det formål af få mere fokus på ny esbjergensisk musik under Esbjerg Festuge, og de forskellige line-ups har med årene kun vokset sig større og større.

I år, hvor festivalen og festugen løber af stablen den 14.-17. august, vil der igen være mulighed for at høre en masse navne med rødder i Esbjerg. Det vil blandt andet være muligt at høre spirende bands som Good Men Fell, Navision, Pawnshop Royal, Hell & The Hummingbirds, Tea Trees, Little Johnny Walker, The Youth, Silje Holtan og Bruun/Poulsen samt de lidt mere erfarne Penny Police, Motor, Whores & Thieves, Tudsegammelt, Ninna Andreasen, Bumsestilen, Jet Flower, Aphyxion og Business Stress Express.

Foruden de potentielt fremtidige succesbands har Made In Esbjerg også inviteret nogle udefrakommende kunstnere, og festivalen vil blandt andet præsentere navne som Love Shop, Tako Lako, Von Dü samt Hefty & Jøden featuring DJ Static.

Morten Nissen fra Made In Esbjerg er stolt af fem-års programmet og udtaler følgende: "Jeg synes, dette års festival markerer fem-års jubilæet på flotteste vis. Vi kan præsentere en stor håndfuld bands med Esbjerg-DNA, der ikke har spillet på festivalen før, og vi kan præsentere nogle, der har været her før, men som har markeret sig stærkt det seneste år. Vi glæder os til at fejre fem-års jubilæet med alle, der dukker op til festivalen. Specielt glæder vi os til at kunne præsentere musik på den nye udendørs scene". 

Esbjerg er tidligere blevet kaldt "Danmarks Metal Hovedstad" og har blandt andet huset Chiro Therium, der var et anerkendt navn på den danske metalscene i løbet af 90'erne. I år har Made In Esbjerg fået lov at genoplive 90'er-bandet i anledningen af festivalens jubilæum, og Chiro Therium gæster derfor også festivalen.

De resterende navne til årets festival offentliggøres senere.

Made In Esbjerg finder som sagt sted 14.-17. august og foregår på Tobakkens store og lille scene samt en ny udendørs scene. Billetter vil komme i salg snarest på madeinesbjerg.dk

GAFFA tegnede for nyligt et portræt af musikbyen Esbjerg, og du kan læse artiklen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA