x

Björk på box

Björk på box

Sidst i juni udgiver Björk et box-set med samtlige de syv studiealbum, den tidligere Sugarcubes-sangerinde har sat navn på i sin solokarriere. Hvert album bliver i DualDisc-format, med én sides cd og én sides dvd. Cd-siden vil indeholde den originale udgave af det pågældende album, mens dvd-siden vil rumme en remastereret udgave i Dolby 5.1 og DTS Surround Sound – deraf navnet ”Surrounded”.

Fem af albummene vil desuden indeholde samtlige videoer til de respektive album. Björk er som bekendt næsten lige så berømt for den måde, hun visuelt repræsenterer sig selv på – gerne i samarbejde med samtidens mest nyskabende musikvideo-instruktører – som for sin musik. De fem fuldt musikvideo-forsynede album er ”Debut”, ”Post”, ”Homogenic”, ”Vespertine” og ”Medulla”.

”Selmasongs”, der rummer sange fra Lars von Trier-filmen Dancer In the Dark, er som det eneste album helt uden bonusmateriale. Boksens andet soundtrack-album, ”Drawing Restraint 9”, byder på et enkelt ekstranummer i ”Petrolatum”.

Hele herligheden bliver indpakket i et tilpas skingert ”hot metallic pink”-cover og den engelske release-dato lyder på 27. juni. Resten af Europa må muligvis vente en anelse længere end det.

Historien på Björk eget website


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA