x

Alice In Chains gør live-comeback

Alice In Chains gør live-comeback

Det er ikke kun Guns N’ Roses, der gør markant live-comeback i disse dage. Også Alice In Chains, der var et af halvfemsernes største grunge-navne, vil med på vognen. Men hvor Guns N’ Roses anno 2006 er en forsanger med et backingband, så er Alice In Chains-lineuppet intakt – lige med undtagelse af netop forsangeren.

Den notoriske Layne Staley døde som bekendt af en overdosis helt tilbage i 2002, og som vikar har hans gamle band hentet det forholdsvis ubeskrevne blad William Duvall.

Alice In Chains’ første live-optræden i årevis fandt sted tirsdag aften i hjembyen Seattle, hvor veteranerne inviterede til gratis koncert som generalprøve på deres kommende USA- og Europa-turné. På scenen fik de gamle Seattle-helte selskab af en række andre gamle Seattle-ditto, såvel tidligere Soundgarden-guitarist Kim Thayil som Heart-hovedkvinde Ann Wilson.

Også eks-Queensryche guitarist Chris DeGarmo dukkede op, ligesom Velvet Revolver-bassist Duff McKagan tilsyneladende foretrak at gæste Alice In Chains’ comeback frem for Guns N’ Roses’.

Koncerten var som nævnt startskuddet for en to måneders turné, der bringer bandet omkring både USA, Europa og Japan. Også Danmark får besøg – nærmere bestemt den 19. juni i Vega.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA