x

Quadron giver danske koncerter

Quadron giver danske koncerter

Soulsangerinden Coco O og multiinstrumentalist og producer Hannibal Robin danner sammen Quadron, som tidligere på måneden udgav deres andet album "Avalanche", der blandt andet indeholder hittet "Hey Love". Duoen har de seneste år været bosat i Los Angeles, men kan opleves på årets Roskilde Festival, og de har nu også offentliggjort yderligere to danske koncerter, i Vega i København 30. oktober og på Train i Aarhus 1. november.

Quadrons selvbetitlede debutalbum udkom i 2009 til fine anmeldelser, blandt andet i GAFFA, men beskedne salgstal. Herefter flyttede de to københavnere, der har en fortid i musikkollektivet Boom Clap Bachelors, til Los Angeles for at være tættere på den amerikanske musikscene. De skrev kontrakt med det store pladeselskab Epic (Michael Jackson med flere) og har blandt andet samarbejdet med markante navne som Tyler, The Creator, The Roots og Kendrick Lamar, og så har de netop optrådt i The Late Show med David Letterman.

De to medlemmer af Quadron har også hver for sig udgivet musik i andre sammenhænge. Tidligere på året udgav Robin Hannibal og den amerikanske soulsanger Michael Milosh albummet "Woman" under aliasset Rhye. Samtidig har Coco O sunget nummeret "Where The Wind Blows" på soundtracket til den biografaktuelle film "The Great Gatsby". Albummet er sammensat af selveste Jay-Z, og Coco O synger side om side med verdensstjerner som Beyoncé, Lana Del Rey, Gotye og Florence and the Machine. Coco O. medvirker desuden på Tyler, The Creators seneste album, "Wolf".

GAFFAs anmelder Simon Nathanael tildelte albummet "Avalanche" fem stjerner og skrev blandt andet:

"Den slående realisering, som pladen løbende afdækker, er, at de her mennesker er helt blottet for selviscenesættelse; de er bare sig selv. Ærligheden i fortællingerne og i distancen til aktuelle trends demonterer diskussionen om klichéer og retro-idealer, allerede inden albummet er kommet i gang."

Læs et stort interview med Quadron om deres nye album og deres internationale karriere i GAFFAs artikelsektion.

Billetsalget begynder 28. juni klokken 10, til Vega-koncerten via GAFFA Live og Train-koncerten på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA