x

Black Sabbath vil have Bill Ward tilbage

Black Sabbath vil have Bill Ward tilbage

Som GAFFA skrev i sidste uge, har har Ozzy Osbourne udtalt, at han regner med, at der kommer endnu et Black Sabbath-album. Den genforenede gruppe håber  på, at de kan få deres gamle trommeslager Bill Ward med på et eventuelt kommende album. Bill Ward trak sig ellers sidste år fra det genforenede Black Sabbath grundet kontraktmæssige uoverensstemmelser.

Bill Wards plads som trommeslager i senior-rockgruppen blev efterfølgende erstattet af Rage Against the Machines Brad Wilk. Men ifølge ThePulseOfRadio.com er de resterende medlemmer af Black Sabbaths nu igen ivrige for at få trommeslageren tilbage i bandet. Dette sker på trods af, at gruppen tidligere har udtrykt bekymring for, hvorvidt Bill Ward ville kunne klare jobbet, men alligevel udtaler Ozzy Osbourne altså nu, at han ville byde Ward velkommen med åbne arme, hvis han igen skulle ønske at komme tilbage til Black Sabbath.

Ozzy Osbourne udtaler følgende til ThePulseOfRadio.com: "Vi ville have elsket at have haft Bill med på det her album ("13", red.). Måske vi kan arbejde på tingene, således at han kan komme til at være med på det næste. Bill Ward har det mest fysisk krævende job af os alle, fordi han holder styr på rytmen. Jeg troede personligt ikke, at han var hurtig nok til det længere. Det mest sørgelige er næsten, at han følte, at han skulle være så hurtig, for vi kunne jo bare have arbejdet med, hvad vi havde, have haft en ekstra trommeslager ved siden af ham eller et eller andet". Osbourne fremhæver dog alligevel, at Bill Ward ikke skal være for længe om at overveje et comeback, idet han gerne vil i gang med et nyt album så hurtigt som muligt: "Denne gang kommer der ikke til at gå 35 år. Jeg er 65 nu. Der er ikke nogle fucking pladestudier i livet efter døden", udtaler Black Sabbath-forsangeren.

Black Sabbath spiller i Forum 26. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA