x

Direktøren for Københavns multiarena er valgt

Direktøren for Københavns multiarena er valgt

Direktøren for Københavns kommende multiarena (billedet) kommer til at hedde Dan Hammer og er netop blevet udnævnt som administrerende direktør af Danish Venue Enterprise A/S, der skal stå for arenaens daglige drift. Danish Venue Enterprise A/S ejes af verdens største live-arrangør, Live Nation. 

49-årige Dan Hammer har været direktør for Parken og fodboldklubben F.C. København i ti år og havde det internationale Melodi Grand Prix i 2001 som sit første projekt i Parken. Før Hammer blev direktør for Parken var han ansat hos SAS og IBM og er lige nu administrerende direktør i Divisionsforeningen Håndbold.

Bestyrelsesformanden i Danish Venue Enterprise A/S Carl Pernow siger følgende om ansættelsen: "Med ansættelsen af Dan Hammer har vi sikret os en kompetent og rutineret styrmand til et projekt, der vil sætte nye standarder i branchen. Dans baggrund taler for sig selv, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage afgørende til, at multiarenaen bliver det fysiske omdrejningspunkt for underholdning, som storbyen København mangler og fortjener."

Dan Hammer udtaler selv om sit nye job: "Det er med begejstring, at jeg ser frem til at tiltræde i jobbet. Der er stærke og dygtige kræfter bag projektet, og jeg ser frem til at være med til at bygge organisation, arena og koncept op fra grunden. Den smukke bygning med den fine akustik vil danne rammen om millioner af lykkelige øjeblikke for nuværende og kommende generationer, og den vil udgøre et væsentligt kapitel i den fantastiske fortælling, som København er ved at udvikle sig til på områder som gastronomi, arkitektur og trivsel for borgere og turister. Det bliver stort."

Den nye multiarena ventes klar til brug i starten af 2016, og vil kunne huse omkring 15.000 mennesker.

Dan Hammer tiltræder sit nye job den 1. februar næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA