x

A Perfect Circle “færdig for nu”

A Perfect Circle “færdig for nu”

Det startede som et sideprojekt, antog stadig mere permanent status – men ser nu ud til at gå til som et sideprojekt. Tool-frontmand Maynard Keenan og tidligere Tool-guitartekniker Billy Howerdel opnåede betragtelig succes som A Perfect Circle, især med albummene ”Mer De Noms” og ”Thirteenth Step”. I mellemtiden stod Tool på standby, men den situation er nu vendt på hovedet: Tool er på banen igen for fuld udblæsning, mens A Perfect Circle ser ud til at lide en stille død.

Sanger Keenan er travlt beskæftiget med Tool, der for øjeblikket turnerer oven på udgivelsen af ”10,000 Days”, og nu melder band-arkitekt Howerdel så ud, at han er ved at samle et nyt orkester. ”Jeg tror, vi begge godt kan lide at tænke, at vi en dag kommer til at lave noget igen,” udtaler Howerdel til MTV News, ”men for øjeblikket har vi ingen planer om at gøre det igen. A Perfect Circle er færdig for nu.”

Howerdels nye band har endnu ikke noget navn eller lineup, men udspringer af sangskrivnings-sessions med trommeslager Josh Fresse. Status lyder på 14 færdige sange, hvoraf de 9 er lige til at sætte i banken. Ifølge Howerdel selv ligger sangene i umiddelbar forlængelse af A Perfect Circle – ”forskellen er bare, at jeg ikke har Maynard til at komme og synge dem,” forklarer sangskriveren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA