x

Bruce Springsteen arbejder på nyt

Bruce Springsteen arbejder på nyt

Den 5. marts sidste år udkom Bruce Springsteens seneste album "Wrecking Ball", og nu er sangeren, ifølge Rolling Stone, i gang med indspilningerne til en efterfølger.

Tidligere på året var Springsteen i studiet i Sydney med guitaristen Tom Morello fra Rage Against the Machine – som vikarierede for Steven Van Zandt, mens denne indspillede filmen "Lillyhammer" i Norge – og resten af The E Street Band, og i et interview med Rolling Stone udtaler Bruce Springsteen følgende: "Vi har aldrig nogensinde før indspillet, mens vi har turneret, men vi lavede nogle ting, som jeg syntes, vi skulle lave. Så det var rigtig spændende. Og at være sammen med Tommy var rigtig spændende. Bandet – Steven, Nils, og alle de drenge dér, de bliver ved med at være en stor inspiration for mig".

Bruce Springsteen har endvidere givet udtryk for, at han er "er rigtig glad" for det nye materiale: "Noget af det materiale, jeg har arbejdet på, er jeg virkelig tilfreds med. Jeg hader at sige det, fordi jeg ikke kan lide ikke at have ret, men jeg har en masse godt materiale. Jeg føler dog stadig, at jeg kun er i midten af det hele".

I torsdags spillede Bruce Springsteen albummet "Born To Run" fra 1975 i sin fulde længde, hvilket skete som en hyldest til skuespilleren James Gandolfini, der da netop var død i en alder af 51 år. Springsteen forvandlede sit show på Ricoh Arena i Coventry, England til denne hyldest blandt andet på grund af, at Gandolfini arbejdede sammen med Steven Van Zandt fra The E Street Band på tv-serien "The Sopranos".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA