x

Earl Sweatshirt aflyser turnédatoer

Earl Sweatshirt aflyser turnédatoer

Earl Sweatshirt, der er en del af hiphop-kollektivet Odd Future, eller rettere Odd Future Wolf Gang Kill Them All, er blevet ramt af sygdom og optræder derfor ikke med resten af gruppen, når de i aften giver koncert på Vega. Earls manglende tilstedeværelse får dog ingen videre konsekvenser for koncerten, der afholdes som planlagt. 

Foruden koncerten i Danmark har Earl Sweatshirt også aflyst en række andre ellers planlagte koncerter i løbet af det næste stykke tid. Rapperen informerede i øvrigt selv om situationen via sin Twitter-profil tidligere i dag. 

Odd Future spiller som sagt i Vega i aften, og efterfølgende holder gruppen efterfest på spillestedet og natklubben Rust, hvor man kunne forestille sig, at Frank Ocean, der ligeledes er en del af Odd Future, og også spiller koncert i Danmark i aften, ligeledes vil være til stede. Noget, som Rust også håber på, men dog ikke kan love.

Både koncerten med Odd Future og Frank Ocean er udsolgt, men der skulle stadig være billetter til efterfesten på Rust – find billetter via GAFFA Live samt i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA